• Ellen Vandamme

Welke kleur oogschaduw past bij mij?

Het moet één van de meest gestelde vragen zijn: welke kleur oogschaduw past best bij mijn kleur ogen? Ik geef je graag wat tips om je ogen in de kijker te zetten met combinaties die bij jouw oogkleur passen.


Tegenwoordig kan er nogal veel. Je kan kleurtjes gewoon op gevoel kiezen.


Heb je liever wat hulp? Dan bied ik jou met veel plezier enkele kant-en-klare combinaties aan. Je kan hierbij kiezen voor oogschaduwkleuren in harmonie met jouw oogkleur. Of je kan net kiezen voor contrasterende kleuren voor een meer krachtige, uitgesproken look. Aan jou de keuze.


In deze inspiratiefiche vind je alvast een handige leidraad doorheen alle compacte oogschaduwkleuren van het Belgische, minerale make-upmerk i.am.klean. Zo weet je perfect welke oogschaduw bij jouw kleur ogen past. Elke oogschaduw is afzonderlijk te koop en zit in een stevig kartonnen hoesje. Wil je graag combineren? Dan kan je meerdere oogschaduws samenbrengen in een hervulbaar palet. De oogschaduwpotjes zijn magnetisch en blijven zo eenvoudig zitten in het palet. Zo zijn je favoriete oogschaduwkleurtjes altijd samen.Hoe breng ik mijn oogschaduw best aan?


Er zijn verschillende make-upkwasten die je kan gebruiken. The Soul Store verdeelt de penselen van het Belgische i.am.klean én handgemaakte unieke penselen van JACKS Beauty Line. Voor het aanbrengen van oogschaduw raad ik aan te investeren in deze twee must-haves:

  1. Een Eye Flat Brush of de #6 Eyeshadow Brush om glinsterende oogschaduw aan te brengen op je bewegend ooglid

  2. Een Blender Brush of de #7 Shading Brush om in de buitenhoek een donkerdere, matte kleur te blenden.
De minerale make-up van het Belgische i.am.klean en de handgemaakte make-uppenselen van JACKS Beauty Line zijn verkrijgbaar bij The Soul Store, een webshop die ik met hart en ziel run. Je vindt er minerale make-up, natuurlijke verzorgingsproducten en duurzame lifestyleartikelen die ik stuk voor stuk persoonlijk selecteer. Ik verzend jouw pakjes met veel liefde. Vanaf €69 bied ik jou gratis verzending aan. Je kan je bestelling ook gratis afhalen bij mij thuis in Varsenare, vlak bij Brugge.

- Ellen Vandamme


28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven